“Практиките ми са вдъхновени от различни стилове, всяка от тях се случва в залата съобразно общата енергия на групата.”

Активната ми практика по йога започна през 2012г. Малко след това йога се превърна в мои начин на живот, моя цел. Пътят към Себе си е безкраен, дълбок, магичен. От началото на 2015 водя класове. Завършила съм следдипломна квалификация по йога към НСА и Българската федерация по йога, и съм сертифициран инструктор по Ащанга йога по системата на Патаби Джойс към Yoga Shala. Посещавала съм множество курсове и семинари, но знам че йога е лична практика, лично изживяване.

В древните писания се казва „когато чела е готов гуру идва“ , когато ученикът е готов учителя се появява. Мога да изброя много хора които са били до мен по пътя на йога, помогнали за моето развитие, но преди година срещнах моя духовен учител Кану – Перица Георгиев. Дълбок поклон и благодарност. След тази среща живота ми разцъфна, превърна се в празник.

Научила съм много за корените на йога в Индия. Терапевтичният ефект на хатха йога практиките в съчетание с аюрведа промениха начина ми хранене, на възприятие и на усещане на финото тяло. Практиките ми са вдъхновени от различни стилове, всяка от тях се случва в залата съобразно общата енергия на групата. Те могат да предизвикат различни чувства и емоции, но целите са: лечение на тялото, успокояване на ума, разгръщане на истинската ни природа.
Виж график