Здравейте светли хора с любов към йога. По професия съм художник имам докторат в областта на Художествената керамика. Паралелно с призванието си на учител по изкуства и художник керамик започнах да се занимавам и с йога.
Аз съм от учениците на учителя Венцислав Евтимов. Започнах йога занимания, когато бях на 19 години, за съжеление през тези години йога бе сравнявана със секта. Сериозно и осъзнато се отдадох на учението от 2000 г., когато поотрасна детето ми.

С практикуването на Йога осъзнах, че навлизайки в нея, в света на древната наука на ришите, няма да ми стигне един живот, но знам, че в следващия си, пак ще я открия и ще започна от там до където съм стигнала в тази своя времева линия. Знам, че когато сме заедно можем и сме като светлинки в мрака, ставаме все повече пробудените души и все по-силни. Вярвам, че с практиката си помагаме не само на нас и нашето здраве, помагаме и на висшите същества в целия безкраен Космос. Може ролята ни да е като капка в Океана, но е капка на истината, от която е изпълнен целия океан.