Ароматна Ин Йога на Свещи

Ще се проведе на 21.01 от 19:15 до 20:30

Ароматна Ин Йога на Свещи с Деви

Ин Йога е най-релаксиращия стил. Дълбокото отпускане и разтягане на тялото, позволява на цялата нервна система да се успокои. Дишането естествено се задълбочава и цялата имунна защита се повишава. Една много приятна практика подходяща за всички. Разгръща една по-фина наша страна.

Свещите ще създадат една романтична и допълнително отпускаща атмосфера. Ще използваме изчистващата сила на пламъка за да премахнем от енергийното си поле замърсявания и напрежение. 

Аромата ще бъде салвия, толкова богата на полезни свойства.

Малко повече за етеричното масло:

Маслото от салвия се извлича от Salvia officinalis, наричана още обикновен градински чай, истински градински чай, градински градински чай или къдроглав градински чай. Родината на салвията е Южна Европа и средиземноморските региони и както древногръцките, така и римските общества я смятали за свещена.

Маслото от салвия се получава като цветът от салвия се подлага на парна дестилация. Основното химично съединение е линалилацетат, което го прави едно от най-успокояващите и балансиращи масла. Инхалирането му може да предизвика релаксация, добра нощна почивка и сън. Подържа добро кръвообръщение, храносмилане и очно здраве.

В китайската медицина се използва за засилване на бъбреците и плодовитостта на репродуктивните органи. Маслото от салвия е разглеждано като върхово масло за регулиране на хормоните, особено при жените. Много е полезно при тежки менструални цикли, топли вълни и хормонален дисбаланс.

Научни изследвания доказват, че маслото от салвия има най-добри резултати при болка. А ароматерапията е ефективна при редуциране на тревожност, страх и болка. Резултати от 2015 г. подкрепят маслото от салвия като антимикробен агент. Поради антимикробните си свойства маслото се прилага при рани и кожни инфекции.

Маслото от салвия поддържа хормонален баланс, стимулира производството на естрогени, благоприятства зачеването, засилва кръвообръщението. Има общотонизиращо действие, стимулира надбъбречните жлези, намалява потоотделянето. Може да подобри настроението, редуцира стреса, притежава антибиотични и антисептични свойства. Успокоява лигавицата на устната кухина, има детоксикиращо действие. Може да облекчи артритни симптоми, да подобри зрението, растежа на косата и състоянието на кожата, действа антицелулитно.

Може да се включите само с предварително записване.
Цена на единично посещение 15лв.
Важат карти на студиото и карти мултиспорт.

Call Now Button