108 поздрава към Слънцето – водена практика с Деви

Неделя (06.10) от 17:00-19:00ч

☀️Заповядайте на една много дълбока йога практика, изпълнена под съпровода на Сурия Намаскар мантра. Ще бъдат направени точни инструкци за изпълнението на всяко движение. Ще се слеем в един мощен общ поток, събуждайки вътрешното слънце. Водещета на практиката е Деви, която ще напява мантра на всяко едно от движенията.

☀️Сурия Намаскар е красивия поздрав към светлината за живота, с който ни дарява. Изразява нашето смирение и благодарност към Висшето. Помага ни да изчистим тялото си от токсини, раздвижда цялото кръвообращение и лимфата. Дихателния процес се задълбочава. Концентрацията в практиката ни дава възможност да осъзнаем собствените си ограничения и да ги преодолеем. 

❣Практиката е от изключителна полза за всички, които искат да надграждат. Подходяща е за напреднали и средно напреднали. Ако сте начинаещ и искате да се вкючите, може да се консултирате с Деви.

🏵 „Ежедневната ми лична практика и срещите с вас, които посещавате часовете ми в залата, ме вдъхновяват заедно да сътворим тази медитация в движение. Дългите летни дни постепенно се отдалечават, трансцеденталното слънце е вечно, неугасващо. Ще пея за вас, песента на светлината. Минала през това, знам че ще има и кризисни моменти, но не е ли така и в живота? Ако обаче се оставим на силата на енергията, на потока ще се вдигнем, ще ни бъде леко. Трябва ни само стремеж и доверие в практиката.“- ДЕВИ

🏵Няма допълнително доплащане, важат всички карти на студиото, както и мултиспорт и содексо. Запазете своето място на рецепция, изпращайка ни съобщение или на тел. 0877 15 15 15.

Call Now Button